Blomst fra min egen stue.

Kontakt mig vedrørende mine hjemmelavede hobby-ting.

Salg af hjemmelavede hobby-ting/hobbyarbejder.

Patchwork på styropor. Denne hjemmelavede julekrans er desværre ikke til salg.

Jeg er en kreativ hobby-pige, der elsker at skabe gode, brugbare hobbyting. Jeg har i årenes løb skabt mange forskellige færdige hobbyting, men de fleste er enten blevet foræret væk eller de er blevet solgt.

Jeg har samlet lidt forskellige kreative hobby-ting her på hjemmesiden og disse færdige hobby-ting er til salg..Det er mine egne hjemmelavede hobby-ting og de fleste er med min egen ide til fremstilling. Til mine hobby-arbejder har jeg syet, strikket, maskine-broderet, hæklet, tegnet,  klippet, klistret o.lign.,og det gør mig altid glad at beskæftige mig med mine hobby-arbejder.

Jeg har flere færdige hobby-ting end dem der er vist på min hjemmeside. Hvis du ønker at bestille bedes du sende en mail til hannebahle@gmail.com men du er også meget velkommen til at komme og besøge mig i min hjemme-butik, 2680 Solrød Strand. Klik på kontakt mig og få nærmere oplysninger.

Hvis du ønsker at købe 3 stk. hobby-ting/pakker samtidig her fra hele hjemmesiden gives der 10% rabat på alle 3 stk. hobby-ting/pakker.

Få et godt tilbud, hvis du ønsker at købe mange hobby-ting på en gang.🙂

God fornøjelse med at bladre rundt på siderne.

Klik også på mine andre hjemmesider:

www.blonder-restsalg.dk

www.broderimotiver-filer.dk

www.maskinbroderi-motiver.dk