Foto: Tina Løkke.

Julestue 2017 Solrød Strand.

 Julestue / juleudstilling nov. og dec. 2017 -

med hjemmelavede / håndlavede juleting.

Velkommen til min lille hyggelige julestue / juleudstilling med bl.a.masser af hjemmelavede / håndlavede julenisser og engle.

Jeg holder ekstraordinær julestue / juleudstilling 2680 Solrød Strand i november og december 2017 med fast åbningstid hver fredag, lørdag og søndag fra 10.oo til 18.oo med salg af mine hjemmelavede/håndlavedenisser og engle m.m..Gratis entre´. Siste åbningsdag er søndag 17.12.17.

I julestuen / juleudstillingen vil der således blive mulighed for at se / købe mine fine hjemmelavede / håndlavede juleting i forskellige varianter såsom julenisser, engle, julepynt i form af maskinbroderi, julekort, lav selv nisser og engle m.m. til rimelige priser. Se de viste sider øverst i menuen. Jeg kan tilbyde flere juleting, end dem der er vist på min hjemmeside. Det er ikke nødvendigt at aftale tid hvis du ønsker at besøge mig i åbningstiden  i min julestue til juleudstillingen. 

Jeg gør venligst opmærksom på, at jeg stadig har åbent hele året rundt  for salg af alle mine hobby-ting, også nisser og engle, iflg. nærmere aftale.

Der er endvidere mulighed for at købe hjemmelavet/håndlavet dukketøj til baby born 43 cm i julestuen. Dukketøjet er eget design og i gode kvaliteter, se min webshop der hedder webshop tøj babyborn.

Jeg glæder mig til at se dig i min lille, men hyggelige julestue til juleudstillingen på min adresse

Hanne Bahle, Jersie Solvænge 4, 2680 Solrød Strand.

Vi ses!

 Hvis du ønsker at kontakte mig så klik på http://www.hobby-hanne.dk/428619845

Jeg holder julestue / juleudstilling igen i 2018, når vi når så langt.