Hjemmelavet/hjemmesyet dukketøj til baby born 43 cm.

Den søde dukke baby born 43 cm.

Hjemmelavet/hjemmesyet dukketøj  til baby born 43 cm.

Da jeg har rigtig mange forskellige skønne stofrester, fik jeg pludselig lyst til at sy dukketøj til den søde baby born dukke. Jeg ved at den er meget populær, og jeg synes at det orriginale dukketøj til baby born man kan købe, er alt for dyrt. Derfor tilbyder jeg følgende:

Unikke dukketøjsmodeller til baby bornpå 43 cm, med mange forskellige varianter i dukketøjet og i gode kvaliteter med god syning, sælges i stort udvalg. Dukketøjet er fint pyntet, og det er børnevenligt, idet alle lukninger i dukketøjet til baby born er med velcro-lukninger, og mange stikninger i dukketøjet til baby born er syet dobbelte så det holder. Desuden er der lagt stor vægt på god syning. Mange af broderierne på det hjemmelavede dukketøj til baby born er mit eget broderi med eget design.

Det hjemmelavede/hjemmesyede dukketøj til baby born  er unikt, og det er eget design. Dukketøjet til baby born er syet så det passer til  baby born på 43 cm.

Jeg har min egen lille systue og med mine lave priser på det håndlavede/hjemmelavede  dukketøj til baby born i gode kvaliteter er jeg fuld konkurrencedygtig over for de store firmaer.

Til dukketøjet til baby born bliver der i mange tilfælde brugt gode patchwork -stofrester, som jeg har til overs fra mit hobbyarbejde med at sy patchwork. Til noget af dukketøjet til baby born har jeg anvendt blonderester, som jeg har til overs fra mit tidligere virke med at sy lingeri professionelt.

Det hjemmelavede/hjemmesyede  dukketøj til baby born 43 cm  sælges for de flestes vedkommende for

kr.40,00 65,00  pr. stk. komplet pr. model,

med det dukketøj, som det er vist på det pågældende billede eller beskrevet. Enkelte dukketøjsmodeller til baby born kan være påført en anden pris.

Dukketøjet til baby born er syet enten i faste stoffer, strækblonder eller i strikstoffer delvist med stræk.

Se endvidere min anden side, hvor jeg også sælger hjemmestrikket/hjemmehæklet dukketøj til baby born 43 cm i gode kvaliteter og billige priser. For at komme til siden, klik på http://www.hobby-hanne.dk/434756202 og se siden tøj baby born strik.

Der kommer flere billeder med  hjemmelavet/hjemmesyet dukketøj til baby born på hjemmesiden efterhånden som jeg får syet dukketøjet.

Ved mere info klik på  http://www.hobby-hanne.dk/428609699

Hvis du ønsker at kontakte mig så klik på http://www.hobby-hanne.dk/428619845

Hvis du ønsker at bestille syet dukketøj så KLIK PÅ MIN WEBSHOP tøj babyborn webshop OG og se hvad jeg p.t.kan tilbyde af dukketøj og gå direkte til kurven.